söndag 8 november 2015

FC BARCELONA - VILLARREAL CF

Hej på er!

Igår var vi först på ett fysiskt museum och sen gick vi runt på stan, åt jordgubbar med vit choklad och drack lemonad. Vi gick runt i stan och bara tog det lugnt. När vi kom tillbaka fixa vi oss lite innan vi gick ut och åt tapas och sen runt i stan igen och köpte glass. Mycket mysig dag med mycket gött folk.




Idag började vi dagen med frukost som alltid på söndagar förutom de vanliga består av bacon, stekt potatis och ägg. Vi gick sedan in till köpcentret bredvid oss och köpte kaffe och gick runt där ett tag. Efter det gick vi ut på stan i jakt på Hillsong. Vi hittade det, men en timme försent. Det gjorde dock inte så mycket, då allt var på spanska. Men man kände ändå igen ganska mycket.

Efter det gik vi tillbaka till båten för ett snabbt ombytte innan vi gick mot Camp Nou för att se Barcelona möte Villarreal. Det ver väldigt häftigt och Barcelona vann med 3-0.

Efter matchen tog vi oss tillbaka till mer centrala delar av staden och åt mat. Sen gick vi tillbaka till båten och sen dess har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag sova. Ha de bäst!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar